Den zvířat – „Migrace živočichů“

Středa 2. 10. 2019 od 9.00 – 15.00 hodin

Akce je pořádána pro děti z mateřských, základních a středních škol a také pro rodiny s dětmi, prezentuje letos téma „Migrace živočichů“. Pestrý celodenní program bude připraven v areálu bývalého augustiniánského kláštera a přilehlé zahradě. Zde najdou návštěvníci akce výuková i sportovní stanoviště a tvůrčí dílny zaměřené na dané téma, připravené společně s Domem dětí a mládeže Libertin, SOŠ a SOU 28. října 2707 v České Lípě a pracovišť CHKO Kokořínsko – Máchův kraj, CHKO České středohoří, Městskou knihovnou v České Lípě a Geoparkem Ralsko. Pracovníci Národního muzea představí aplikaci iNaturalist. Dále budou pro návštěvníky připraveny přednášky s projektem NEPZ (www.nepz.cz). Bezplatně budou zpřístupněny i veškeré expozice muzea a právě probíhající výstavy.

Nutné předchozí přihlášení na program Dne zvířat! Nejjednodušším způsobem je zápis do tabulky – viz níže uvedený odkaz přihlašování.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1293h-NQeGrrl76K8vJQ2PkHULhXT5LmsdGYZ2eEV1xg/edit?fbclid=IwAR3ZXDTwI66YnRsR_kJy2dGkgXpOeo2oZI3LX0y9UE2sXMNoaljBgTya4ZY#gid=0

Přihlášení je možné také u pracovnice ekoporadny Orsej a lektorky Veroniky Ličaverové, DiS. (ekoporadna@muzeumcl.cz, 774 825 089).
Program je zdarma a je pořádán Vlastivědným muzeem a galerií v České Lípě za finančního přispění Libereckého kraje.